• Mit tegyek ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Számomra hatalmas problémával fordulok önökhöz.Pár hete kellemetlen viszketést, érzek a hüvelynyílásom környékén.Borzasztóan viszket, piros és olyan érzés mintha a bőröm szétrepedne, akár ha a párommal vagyok, akár tisztálkodás, vagy pisilés közben.Nagyon félek, hogy mi lehet ez ? Még senkitől és sehonnan nem hallottam ilyen problémáról.Csak engem tisztel meg ez a probléma? Ezzel a repedéses problémámmal már voltam orvosnál aki szinte " kinevetett " és azt mondta, hogy ez nem nőgyógyászati probléma.Nem is szeretnék oda visszamenni viszont már egyre jobban megvisel az a probléma, pláne most ez a pirosodás és viszketés. Nagyon hálás lennék érte ha egy kis segítséget kapnék önöktől, hogy mi a csuda történhet velem már nagyon el vagyok keseredve. Segítségüket előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Kedves Hölgyem! Valamilyen fertőzése lehet, de a kórokozót megmondani vizsgálat után lehetne. Mivel nem együttműködő orvosa, próbáljon meg Canesten Kombit, illetve kisvirágú füzike teát. Ha nem javul, másik orvost keressen fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 27., 17:06; Megválaszolva: 2011. január 29., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?