• Hímvessző fájdalomra jó az ecetes víz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Néhány hete a hímvesszőm alsó részénél, a makk aljánál a fék mellett közvetlenül, kis hámosodásra hasonlító (mélyedés szerű) elváltozást észleltem, mely enyhén fáj és mintha a húgycsövemet is érintené valamilyen formában, ugyanis van, hogy vizelés közben picit jobban fáj. Nemi életet nem élek, emiatt külön érdekes, és mintha furcsa szaga is lenne. Ecetes vízzel mostam párszor, hátha használ valamit, és nem kell vele orvoshoz fordulnom, mellesleg csípte a fájó részt. Kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez, és házilag kezelhető-e? (Ha nem muszáj nem megyek vele orvoshoz, persze ha más lehetőség nincs, akkor nyilván kénytelen leszek.) Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, László

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Az ecetes víz nem jó választás. Kamillás lemosást javaslok és amennyiben nem javul pár nap alatt a gombás fertőzés kizárása miatt keressen fel urológust.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 26., 06:13; Megválaszolva: 2011. január 28., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?