• Csomó a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő! 2010 Szeptemberében egyik naprol a másikra találtam a péniszem ball felén egy kisebb borsó nagyságú csomót.Ez a csomót pontossabban nem is a péniszen, hanem a makkra ráhúzodó bőrben van benne(nem fáj, nem viszked, nem ad váladékot).Ha a bőrt hátrahúzom a péniszen tisztán látható,tapintható. Voltam urologusnál szerinte semmiség, adott rá krémet KB.1honapig rendszeressen kentem, de semmi. Bőrorvosnál is jártam, ő azt mondta ez egy zsírcsomó,(szerinte csak egy "esztétikai hiba"-szerintem meg nem ) sebészileg lehet eltávolítani. Valóban lehetséges, hogy tényleg csak egy zsírcsomó? Akár rákos eredetü is lehet ez a csomó? Csak sebészileg lehet ezt eltávolítanni? Valamilyen krémek nem segíthetnek rajta? Esetleg Bioptron lámpa? Válaszát elore is koszonom

        Dr. Boros Miklós válasza a urológia témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben az urológus szerint nem igényel teendőt, akkor ez így is van. A Biotron lámpa nem árthat, nyugodtan alkalmazhatja. A végleges eltávolítás csak sebészi úton lehetséges. A rosszindulatú daganat kizárható.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 23., 14:14; Megválaszolva: 2011. január 26., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?