• Húgycsőgyulladás(?)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2napja jelentkezett nálam a tünet hogy a makkon kis fehér "lemezkék" vannak és alatta pedig bepirosodás.Viszkető és égető érzést érzek a húgycsőnél .Vizelés nem okoz fájdalmat de olykor előjön ez a viszkető érzés.A fehér kis "lemezkék" eltünnek amint megmosom a péniszem de vizelés után újra visszakerülnek.Gyanítom hogy valamilyen fertőzésem lehet.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Valóban fertőzésre utalnak panaszai, kezelés nélkül javasolt felkeresnie urológiai szakrendlést. Ha nem áll módjában, kezelje Lomexinnel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 08., 16:20; Megválaszolva: 2011. január 10., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?