• Makkon piros gyulladásos pontok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy hímvesszőmőn főként a makkon gyulladásos tünetek jelentkeztek, elsőként piros gombostűfej nagyságú pontok, majd ezek tetején fehér pötty, és már a külső bőr részén is látható bőrpirr, de az nem viszket, nem fáj, és nem feltünő. Míg a bőr hátrahúzásakor szúró fájdalom, alapesetben néha viszketés. Párommal 2 naponta szeretkezünk, és legutóbbi szeretkezésünk után teljesedett ez így ki. Előtte is éreztem már, de nem tulajdonítottam neki még akkor jelentőséget, mondván, hogy elmúlik. Pihentetve nem is volt szinte mióta éreztem. Váladékozás jelenleg nem észleltem. Mit tehetek? A rákos megbetegedés mikor alakulhat ki? Köszönöm segítségét!

        WEBBeteg szakértő válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező! Keressen fel urológiai szakrendelést. Fizikális vizsgálat kell a gyulladásos erdet megerősítéséhez és a korrekt kezelés elindításához. Amíg ez nem történik meg használjanak óvszert. Nem ezek a daganat tünetei, emiatt ne aggódjon.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. január 06., 12:40; Megválaszolva: 2011. január 07., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó