• Vazelin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt dr. úr nö!Haverokkal vazelint fecskendeztünk a péniszünkbe.nekem kb. 2 éve van benne,az utolsó szurás helyén maradt egy tokozódott rész.hogy lehetne eltüntetni és fő hogy kb. mennyiért?azért is bántam meg,mert egy ismerősöm 1 hónap után panaszkodott,hogy le szált az egész a zacsijába ,de Pestre kéne menni műteni .szinte lehetetlen számunkra.Segítségét előre köszönöm.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Legjobb tudomásom szerint a vazelin injektálás öncsonkításnak minősül. Eszerint a területileg illetékes Urológiai osztály kizárólag sürgősségi ellátásban részesítheti az ilyen betegeket, minden helyreállító jellegű beavatkozás önköltséges. Szeretném felhívni a figyelmet a vazelin injektálás veszélyeire. Súlyos esetben, mint ahogy már számos esetben történt, halálos kimenetelű is lehet, vagy fertőzéses szövődmény, vagy a vazelin okozta érelzáródás miatt (embolia), egyes esetekben a pénisz eltávolítása is indokolt lehet.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2011. január 01., 23:13; Megválaszolva: 2011. január 09., 09:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: