• Összepréselt heregolyó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot. Nemrég a barátnőmmel Tv ztünk és mondtam feküdjön rám és úgy nézzük a Tv -t mire ő rámfeküdt és a térdével vagy comjával ugy össz7epréselte a heregolyómat (bal oldali) hogy az cseppfolyós állagu lett ezt követően kb 10 percig feküdtem összegörnyedve és szeretném megkérdezni hogy milyen maradandó károsodással járhat ez az érintett heregolyó pár óra mulva már valamennyivel kevésbé volt cseppfolyós egy hét mulva vagyi most hasonlónak mondható az állapota az azelőttihez de érzem ..kérem segítsen várom mielőbbi válaszát és boldog uj évet.!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Nem lehet "cseppfolyósra" préselni a heregolyót, ami után vissznyeri az alakját. A fizikai trauma fáj, de nem fog kihatni a működésre. Aggodalma alaptalan.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 01., 09:51; Megválaszolva: 2011. január 03., 21:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?