• Éjszakai magömlés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz , hogy normális-e még ilyen korban , ha van éjszakai magömlésem? ha jól tudom akkor olyankor szokott lenni ha sokáig nem maszturbál valaki v nincs sokáig szexuális kapcsolata , de nekem volt már olyan is , hogy maszturbáltam és utána este lett éjszakai magömlésem , ill. korai magömlésem is van , ez kapcsolatban van valamilyen szinten ? Ill. hány éves koromig lehet ilyen ? Válaszát előre is köszönöm !

        Dr. Kocsis István válasza a magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk! Az éjszakai magömlés erotikus álmok nyomán jön létre. Van, hogy az álomra nem emlékszünk. Ez akárhány éves korban jelentkezhet különösen szexuálisan túlfűtött időszakban. Állandó kapcsolat és dolgos hétköznapok mellett a jelenség alábbhagy.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. december 29., 22:20; Megválaszolva: 2011. január 05., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?