• Vese

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        1 éve folyamatosan "felfázási" tünetek jelentkeznek nálam. elmegyek laborba kapok gyógyszert míg szedem jól vagyok elfogy a gyógyszerem rá 1 hétre, órákon keresztül szenvedek a wc-n.iszonyatos fájdalmaim vannak olyankor. és ez így telt egész nyáron antibiotikumokon éltem. elküldtek nőgyógyászhoz, ott hüvelygombával kezeltek. rá egy hétre ismét vizelés közben alhasi fájdalmam volt és csípő érzésem. most 2-3 hónapja nem voltam beteg de 1 hete ismét visszatért csak nem olyan súlyosan. a reggeli pisilésem a legrosszabb. sokszor alhasi fájdalmaim vannak. sok orvosnál voltam senki nem tudja mi a bajom. a bal vesémen van valami amit szintén nem tudják mi. az egyik orvos azt mondta vesehomok, a másik veseciszta a harmadik vesekövet. kétségbe vagyok esve mert eleinte azt hittem h valami nemi fertőzésem van mert a felfázásom szex után jelentkezett de aztán jött magától is. levelüket előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedvs Hölgyem! Szükséges vizelettenyésztés, hüvelyváladék-tenyésztés, ha panaszos, de semmivel ne kezelje magát a vizsgálatok előtt. Ezek eredményét írja meg, segítünk a továbbiakat illetően.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 26., 17:50; Megválaszolva: 2010. december 28., 16:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?