• Sűrű vizelés-kevés folyadék fogyasztás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! 63 éves férfi vagyok, aktív dolgozó, nem rég megállapították, hogy helicobacter pilori fertőzésem van és ezáltal gyomorgyulladásom, és intestinális metaplasia is. Nem tudom, ez összefügg-e alábbi panaszommal: Főleg éjjel gyakran kell vizelnem kb. 3szor, vizeletem világosabb színű, mennyisége elég sok, több dl egyszerre. Viszont nem iszom sok folyadékot, kávét gyengét, és csak egy kortyot naponta. Viszont ginseng gyökér teát szoktam inni, 1-2 bögrével naponta, már vagy 5 éve, de eddig nem voltak ilyen panaszaim, kb. egy,két éve áll fent a probléma. Nem dohányzok, alkoholt esténként fél dl vörösbort iszom az egészségem megőrzése érdekében. TIsztelt Doktor Úr, kérném szíves véleményét, lehet-e panaszom hátterében komoly probléma és mitől lehet egyáltalán? Proszata nagyobbodás nincs, mert azt vizsgálták uh-gal. Köszönöm szépen fáradságát, hogy válaszol nekem! Tisztelettel: Béla

        Dr. Kocsis István válasza a urológia témában

        Tisztelt Olvasónk! Amennyiben a vezető tünet az bőséges éjszakai vizelet, annak eredete inkább belgyógyászati eredetű eltérés lehet (pl. szív-, cukorbetegség). Javaslom, hogy keressen fel egy belgyógyászati szakrendelést.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. december 17., 23:43; Megválaszolva: 2010. december 23., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: