• TURP mütét utáni ...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr úr Az lenne a kérésem hogy turp műtét után mikor kezdhetek el dolgozni. ugyanis nehéz fizikai munkát végzek.150-200 kg emelés . és kint a hidegben.még betétet kell használnom mert stresz ink. van. nagyon fáj még és ritkán egy kicsit véres is .és mikor lehet majd xexelni.és normális e hogy éjjel 4-5 ször kell pisálni nappal meg 25-30 szor minimum. november 2 án volt a mütétem köszönet.

        Dr. Kocsis István válasza a turp-műtét témában

        Tisztelt Olvasónk! A TURP műtét után egy nagy égetett sebfelület keletkezik, amely két hónap alatt hámosodik be újra. Addig irritatív panaszok, és a pörklelökődéssel járó kis vérzések fordulhatnak elő. Javasolt ez alatt a két hónap alatt kerülni a nagy fizikai megterhelést és a forró fürdőt.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. december 13., 11:35; Megválaszolva: 2010. december 20., 11:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?