• Here gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt WebDoktor! Pénteken voltam urológusnál, aki elküldött egy ultrahangra, de csak januárra kaptam idopontot. A bal herém mellett van egy nagyobb valami, ami néha ott van, néha pedig eltunik. Van,a mikor keményebb, és van, amikor teljesen puha. Erolkodesnel erezheto leginkabb, hogy ott van. Egyáltalán nem fáj, de pár napja úgy érzem, hogy szinte folyamatos vizelési ingerem van, szörnyű érzés egész nap így csinálni bármit is, elmegyek elvégezni a dolgomat, aztán egy pár perc múlva megint érzem, hogy mennem kell. MI lehet a gond és vajon kapcsolatban lehet a herém mellett levo valamivel? Válaszát köszönöm!

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a here témában

        Nem kizárt hogy bal oldlai herevíszértágulata van mely műthető, és ezáltal panaszai is megszűnhetnek. Maga a herevíszértágulat a fiatal vékony alkatú férfiaknál nagy mértékben megfigyelhető, amennyiben panaszt okoz, vagy infertilitást (spermaszám csökkenést) indokolt a műtét.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2010. december 11., 20:59; Megválaszolva: 2010. december 23., 16:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó