• Miért csíp a vizelet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        pisilés végeztével egy fájó, csipő érzést érzek, ez mitől van?

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Valószínűleg először találkozott a jelenséggel, ezért valószínűleg Önnek hólyaghurutja van, magyarul felfázott. Bő folyadékfogyasztás, meleg öltözet, kis ágynyugalom, illetve 3x1 tbl tőzegáfonya kivonat szedése a panaszok enyhüléséig. Amennyiben két három napon belül nem szűnnek a panaszok, érdemes orvoshoz fordulni!


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. november 29., 14:05; Megválaszolva: 2010. december 01., 17:29

        Tudjon meg többet: urológia
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! 2 hónapja szedem a a Tamsulosin Pharmacenter04mg.gyógyszert. Urológiai vizsgálatot követően írta fel szakorvos. Többé-kevésbé használ a vizelési nehézségre. De a váratlan pozitiv hatás is jelentkezett. Évek óta...
        Tisztelt Doktor ÚR!! Ha felhúzom a bőrt a péniszemen a makk alatt a bőrön van néhány folt egy nagyobb aztán 2 kisebb és halványabb vajon mi lehet ez és mitől jöhetett ki?? Van aggodalomra okom vagy nem kell vele foglalkozni?? Nem viszket nem ég...
        Tisztelt Doktor úr! Pár hete vannak már derék, heretáji, hasi, időnként jobb alsó végtagi fájdalmaim. Először a derekam kezdett el fájni, főleg üléskor vagy lehajláskor, olykor végig sugárzott a fájdalom a jobb lábamon is, farkcsontom is...
        Tisztelt Dr Papos István.aug.16.i ProPSA vérvételi eredményem a következő ProPSA csoport 31,31, PSA 8,97, Szabad PSA 1,650,szabad totál PSA 0,18 phi 56,80. .Kérdésem, ezen eremények alapján a további beteg utam miként alakul? köszönöm szives...
        Tisztelt Dr Papos István! A szokásos éves laborvizsgálatnál kértem egy prosztata vérvizsgálatot. Az eredmény a következő.: PSA 0,800 mg/ml F:P:S:A 0,100 mg/ml Tesztoszteron 15,00 mmol/l Szeretném megkérdezni,hogy a PSA érték kevesebb ez...
        Tisztelt Hölgyen/Uram! 34 éves férfi vagyok. A problémám a következő: Kb. három hete a veséim el kezdtek fájni. Eredmények a következők(amik amúgy a koleszerin szintem miatt csinálják főleg, évente egyszer. Ezen évek óta dolgozok és az...
        Tisztelt Doktor Úr. Úgy 1 hónapja olyan dolgot vettem észre hogy vizelés után miközben a dolgom csinálom még egy pár csepp bemegy az alsóba.Ez mára igaz elmúlt de mellette fenn áll az hogy a párommal való együttét során a péniszem le...
        Tisztelt Webbeteg! Olyan kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy a havi 2-3 alkalom szunnázás árt-e heréknek, illetve Rosacea-s arcnak. Fontos említenem, hogy a bal herém, körülbelül 10 éve műtve volt mivel visszeres volt, de azóta nincs semmi...
        Tisztelt Doktor. 25 éves férfi vagyok. Olyan problémám van hogy vizelés után még pár csepp vizelet becsopog. A másik dolog az hogy a párommal való együttlét közben a péniszem le lankad. Nem akar úgy működni mint egy hónapja. Mi lehet a...
        üdvözlöm dr úr. nekem volna egy olyan kerdesem amely a jobb oldali herem nagyon meg van duzadva míg a bal oldali öszehuzodva. es a mióta ez eloalot azóta a peniszem is sokal kiseb lett. nemmtudom hogy mivalthata ki ezt. habar mar kisgyerek koromban is...
        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Két nappal ezelőtt a péniszemen keletkezett kb. a jobb oldalon egy dió nagyságu púp, ami mostanra kissebb lett, Érintésre érzékeny. A vizeletem és az erekciom is zavartalan azonban kellemetlen ez a jelenség és büdös...
        Tisztelt doktor úr! Olyan panasszal fordulok önhöz, hogy másfél hónapja mintha folyásom volt, erre kaptom azi sandoz 500 mg-ot, 4 db-ot kellett beszedni, de tenyészet nem volt, hogy chlamydiára. Rá két hétre a feleségem kapott klion 250 mg-ot,...
        Tisztelet Dr Ur Két éve távolították el a prosztatámat és a nyirokmirigyeket. Műtét után 1,32 volt a PSA hét hónap alatt injekcióval 0,01 lett.Ez évbe januárba 0,07 áprilisba 0,21 júliusba 0,89.Kérdése mikor kell beavatkozni és Ön mit...
        Tisztelt Doktor Úr! Több mint két hónapja szenvedek alhasi fájdalomtól, mely nagyon hasonlít a nőgyógyászati fájdalmakhoz, néha oldalt is fáj, ill. lent középen, és a derekam is. Mivel gyakori vizelési problémám nem volt, nőgyógyászati...
        Tisztelt Doktor Úr! Elég hosszú a történetem, így megpróbálom a lehető legrövidebben és érthetően leírni a problémám. Tavaly év végén voltam urológusnál pár panasszal (gyenge húzó-fájó érzés here hátsó részén vagy jobb...
        Tisztelt Doktornő/Úr, Kb.1 honaja nyaralason kisse hideg tengebeni furdozest követően húgycső ègès kezdődött .Vizelet utocsepegèse jelen van.Here nèha èzèkeny.Húgycső nyilas piros/kèp/.Rectum ès herèk között nèha bizsergő ,pontszerű...
        Kedves doktornő/úr egy hete kezdődött,hogy a bères vizelet ès gennyes váladék (fehèr,sárga szìnbe) nèha nagyobb vagy kisebb darabokban távozik a hîmvesszőből.Kívülről barna elszíneződés ès egy barna csík látható.Ezek a jelek mire...
        Tisztelt doktorúr! Közelmúltban vettem észre, hogy a péniszemen a fitymaféknél fehér színű a bőr. Neten utánna olvasva láttam, hogy ez valószínűleg rövid fitymafék miatt van. Kis koromban volt fitymaszűkületem amit helyrehoztak. Nem tudom...
        Tisztelt Doktor Úr! 5 hónappal ezelőtt volt egy vese tumor miatti veseresectio műtétem. A műtét után, bár a seb szépen gyógyult, közel két hónapig drain cserére jártam vissza. A műtét után folyamatos alhasi fájdalmak jelentkeztek, ezt a...
        Tisztelt Doktor Úr! Gombás fertőzés gyanúja miatt (piros foltok a makkon, visztekés, gyulladás a hugycsőnél) Mycosyst 150-et szedtem hetente egyszer, összesen 4 alkalommal. Az utolsó negyedik gyógyszert 3 napja vettem be. Emellett 4 hete Pevaryl...