• Meddig kell várni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Ur! Mar tobbszor fordultam kerdesemmel a webbeteg oldalon, onokhoz, s mindig megnyugtato valaszt kaptam. A kovetkezo kerdesemmel is onokhoz fordulok. Hat honapos a kisfiam es a bal herezsacskojaba, meg nem szallt le a kis hereje. Nem Magyarorszagon elek, s itt azt mondtak, hogy egy eves koraig varni kell. En egy kicsit nyugtalan vagyok ezzel kapcsolatban, ezert szeretnem onoket megkerdezni, hogy kell-e meg varni vagy lehet-e varni egy eves koraig? Mert ha szukseges a mutet, en odahaza Magyarorszagon szeretnem vegeztetni ezt, es csak majusban tudok hazautazni. Az edesapjanak is keson szallt le, igy, ha jol gondolom, hogy ez valami genetikai orokseg lehet? Varom valaszukat, elore is koszonettel: Hegedus Ildiko

        Dr. Boros Miklós válasza a here témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a here megtalálhat és a herezacskóba hozható mindenképpen várni kell. Ha fürdésnél megtalálja és a zacskó fele jön is aggodalomra semmi ok. Májusban mutassa meg gyermeksebészeti szakrendelésen. Ha nem tapintható sehol hamarabb kell a vizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 24., 17:56; Megválaszolva: 2010. november 29., 11:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?