• Lehet-e tőle?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr./Drnő! Visszatérő hólyaghuruttal küzdök. Voltam nőgyógyásznál, aki megállapította, hogy nincsen semmilyen baktérium nálam (hüvelyváladék vizsgálattal). Másfél éve tartós kapcsolatban élek. Nőgyógyász mondta, hogy a páromnak is mindenképp el kéne mennie urológushoz. A kérdésem, hogy ha elmegy az urológushoz, akkor ott milyen vizsgálatokra kell számítania, és ha találnak baktériumot nála, akkor arra valamilyen antibiotikumot kell csak szednie, és hogy lehet-e hogy tőle van? Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Ha a párjánál találnak baktériumot, akkor antibiotikumot fognak adni. Nem ír arról, hogy önnél vizeletvizsgálat történt-e. Alapvető lenne visszatérő húgyúti fertőzéseknél vizelet tenyésztése. Erről írjon már, mert akkor jobban tudnék segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 15., 09:15; Megválaszolva: 2010. november 18., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?