• Miért ilyen hamar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dokrornő. Szíves tanácsára elmentem andrológiai vizsgálatra ami sajnos nem derítette ki mitől van merevedési problémám. A doki azt mondta ilyen lelettel nem kéne hogy legyen.Hozzá teszem 3 éve is voltam hasonló vizsgálaton /Margit kórház/ és ott is ez derült ki. Akkor is és most is viagrát írt fel mindkét orvos amit akkor sem volt módom ki válltani és most sem. Nem tudom van e valami más módja annak, hogy az erekciós gondom meg oldódjon? Már arra is gondoltam nem-e a gerincemnél van valami idegi probléma? És az is hogyan derül ki? Válaszát és türelmét előre is köszönöm.

        Dr. Csanádi Gábor válasza a merevedési zavar témában

        Sajnos napjainkban egyre gyakoribbak a fiatal korban jelentkező merevedési zavarok, minden kézzelfogható szervi baj nélkül. Gondolom, az orvosi vizsgálat minden lehetséges okot Önnél is kizárt. Ezekben az esetekben sajnos marad az Ön által említett - és hasonló - gyógyszer szedése, sajnos mind hasonló árkategória. Ha nem tudja megengedni magának, esetleg megfontolható az un. vákuum-eszköz használata. Ennek kiválasztásánál a megfelelő minőség alapvető - az itthon kapható megfelelő minőségű készülék 55 E ft-ért manuális és motoros pumpával is beszerezhető. Viszont csak egyszer kell megvásárolni!


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor

        Kérdés: 2010. november 11., 19:43; Megválaszolva: 2010. november 20., 16:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?