• Betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Pár hónapja észrevettem, hogy szeretkezés után 1-2 órával wc-zéskor világosbarna (mintha enyhén alvadt véres színű lenne) darabos ondó távozik belőlem. Igaz, nem minden alkalommal (máskor tiszta fehér). Másnap pedig barnás nyálka van a wc papíron wc-zéskor, majd el is múlik aznap. A segítségét szeretném kérni, hogy én, vagy a párom a beteg? (Tavasszal a rákszűrés rendben volt, enyhe folyásom volt amire kúpot kaptam.) Mitől lehet ez? Baj? Mi a teendő? Más probléma nincs (nem szagos, nem csíp, nem viszket, nem vagyunk durvák, tri-regolt szedek 8 éve). Ez betegség lehet? Nagyon aggódom, mindketten tisztességesek vagyunk és hűek egymáshoz, a higiéniára is nagyon figyelünk. Előre is köszönöm szépen a segítségét! Tisztelettel: K.Anita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres ondó témában

        Kedves hölgyem! A párját kellen megkérdezni, hogy milyen panaszai vannak, ondóhólyag- prosztatgyulladás okozhat ilyen panaszt.Illetve ha az ondó nem a hüvelybe ürül, az állagát kellen megnézni, mert ha véres, az a férfinál jelez problémát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 08., 11:11; Megválaszolva: 2010. november 09., 16:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?