• Miért van ez velem mikor maszturbálok vagy mikor magömlésem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel doktor úr/nő! Amikor maszturbálok és elélvezek akkor olyan fura húzó érzést érzek a péniszemben. És nincs is annyi merevedésem mint régebben. Nekem van egy feltételezésem hogy mitől lehet kb 2 hónapja voltam kórházba műtét miatt és akkor katéterem volt mert nem tudtam felkelni az ágyból 2 napig arra gondoltam hogy esetleg a katéter miatt lehet. Kb egy hónapja meg voltam fázva és ezt a jelenséget utána észleltem Mitől lehet ez velem? Kérem ha tudnak segítsenek mert ez így nagyon rossz. Orvoshoz meg nem szeretnék vele menni. Előre is köszönöm. Üdv.

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a urológia témában

        Amennyiben fel volt fázva, egy lezajlott prostata gyulladás okozhat hasonló panaszokat. Amennyiben nem szeretne orvoshoz fordulni sajnos terápiás javaslatot sem tudok mondani önnek. Ha panaszai nem szűnnek mindenképpen javaslom urológus szakorvos felkeresését.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2010. november 03., 10:41; Megválaszolva: 2010. november 12., 20:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?