• Bőr felhúzása kisbabáknál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor ur. Mexikoban szultem, a kisfiam jelenleg ot honapos, A kerdesem az lenne, hogy kell-e teljesen hatrahuzni a kis futyijen a bort. Az itteni gyerekorvos az ot honapos vizsgalaton teljesen hatrahuzta vagyis szamomra ugy tunt felszakitotta, meg nekem is fajt, utana napokig szinte veresen piros volt a kisfutyije. most mar rendbe jott, de attol tartok a kovetkezon ujra megteszi. En probalom huzgalni neki de csak addig, amig engedi, fajdalmat nem okozva, Jol teszem igy, vagy erosebben kellene huzgalnom. Valaszat tisztelettel varva. Hegedus Ildiko

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! Addig húzza hátra, amíg rugalmasan engedi és tartsa enyhe feszülés alatt. A fitymának teljes egészében később kell a makk mögé jönnie. Tornáztassa minden fürdetéskor.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 31., 02:46; Megválaszolva: 2010. november 02., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?