• Lehet ez rák?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/hölgy Pisilésnél égő fájdalom lép fel!Voltam vérvételen ahol ilyen eredményeim lettek! Vérvétel:WBC 9,1 RBC 5,3 HGB116 HCT 0,38 MCV 71 MCH 22 MVHC 307 PLT 337 RDW-SD 46 RDW-VV 19 PDW 13 MPV 11 P-LCR 29 NEUT 56,3 LYMPH 35,6 MONO 3,0 EO 4,9 BASO 0,2 RETICULOCYTA 9,6 Vvt süllyedési sebesség 23mm/óra Vizelet vizsgálat: minden jó és határértéken belül van. Vizelet üledék vizsgálat: Fehérvérsejt 13/ látótér 0-4 Laphémsejt sok/látótér 0-2 Vörösvérsejt 4/látótér0-2 Cilinder 0/látótér 0-8 Baktérium 2099/ látótér 0-500 Erre a leletre kaptam a cifram nevű gyógyszert. megvagyok ilyedve hogy nem e esetleg valamilyen rákom lesz! Várom válaszát! Tisztelettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        A gyulladását kezelik, ennek oka tisztázott. A leletei daganatos elváltozásra nem utalnak, de természetesen egy vérkép és vizeletvizsgálat 100%-os biztonsággal nem zárja ki daganatos betegség valamikori lehetőségét.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 28., 11:42; Megválaszolva: 2010. október 31., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó