• Mi lehet a baj? Az alhasi fájdalomtól már felállni is alig tudok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor! Olyan kérdéssel fordulok őnhőz erős alhasi gőrcsők kinoznak legtőbbszőr marro érzést érzek legtőbbszőr ugy árzem a vesémre és a derekamra is áthuzodik ez a fájdalom és mostmár a ball herém is be van gyulladva kétszer akkora lett mint a másik Két hétig feküdtem korházba ezekkel a problémákkal vesekővet találtak de nincsen veszélyes helyen és ezzel haza is küldtek de sajnos két honapja naprol napra rosszabbodik az állapotom és nem hajlandoak velem foglalkozni pedig már pár napja fel sem tudok kelni de legalábbis nagyon nehezen kérem adjanak tanácsot mit tegyek teljesen kilátástalan az állapotom segitségüket előre is megkőszőnőm

        WEBBeteg szakértő válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Panaszai olyan jellegűek, hogy semmilyen jó tanács nem segít, csak orvosi kezeléssel lehetne hatékonyan segíteni. Mielőbb forduljon kezelő urológusához, vagy ha benne nem bízik, akkor másik szakorvoshoz.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 27., 14:22; Megválaszolva: 2010. október 31., 16:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?