• Fitymafék műtét

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor úr / Doktornő! Úgy érzem esedékes lenne egy fitymafék műtét.. elég rövid a fékem és teljes merevedési állapotban elég nehézkesen tudom a makkom mögé húzni a bőrt, ha sikerül is akkor nagyon elszorítja. Jó pár helyen utána olvastam ennek a dolognak, a kérdésem az lenne, hogy ez a műtét után mennyi idő még újra élhetek aktív nemi életet? Illetve ha óckodom az általános ingyenes orvosi megoldástól és esetleg egy magánrendelőt választok akkor ott körülbelül milyen tarifára kéne számítanom? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a rövid fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! A gyógyulás attól függ, hogy milyen típusú műtétet kell elvégezni. 3-4 hét biztosn elég. A magánrendelők ára nagyon változó, természetesn konkrét árat nem fogok tudni írni. Válasszon ki egy szimpatikus szakrendelést és vizsgáltassa meg magát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 24., 15:54; Megválaszolva: 2010. október 25., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó