• Urológiai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr. Csanádi Gábor! Édesanyámat április végétől urológiai kőzúzásra, laparoszkopós műtétre hordtam (neuropátis is), 2 zúzás és 3 laparoszkópos műtétre volt szükség. Az orvos szerint minden követ sikerült eltávolítani. Egy hónapra behelyezték a stentet, ezután kontrollra kell mennünk. UH-os vizsgálat után, ha rendben lesz minden, kiveszik a stentet. Ha ez megtörténik - amitől már nagyon félünk, mert kimerítő volt az eddigi történet, és eddig mindig belázasodás jelezte, hogy még mindig maradt benn kő -, akkor számít gyógyultnak, ha nem lesz semmi láz és egyéb problémája - gondolom. Szeretném, ha ezekre válaszolna, valamint kérdezném Öntől, hogy a Magne B6 tablettát ajánlották és a Rowatinex szedését. A Magne B6-ot állítólag megelőzésre ajánlják, én Önöknél olvastam egy cikkben, hogy vesebetegek vigyázzanak a magnézium szedésével. Ezt 2x1 adagban szedi. Kérem, válaszoljon, hogy a Magne B6 tényleg jó a vesekőképződés ellen. És kérném egyéb hasznos tanácsát is. (A legkeményebb fajta, kalcium-oxalát kövei voltak.) Várom mielőbbi válaszát. Üdv.: Odri

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vesekő témában

        Kedves Odri! Ön már egyszer feltette kérdését, melyre urológusunk részletes választ adott: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/urologia/71589


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 11., 18:32; Megválaszolva: 2010. október 12., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: