• Heresérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jobboldali herém 2x akkora mint a baloldali. Jobboldali meg van keményedve és az ondóvezetékek megvannak duzzadva . Másik herém meg kezdene elpuhulni , elsatnyulni . Fájdalmat nem érzek . Kisebb fájdalmaim néha vannak de ezek régebben is jelentkeztek . Körülbelül 1 hónapja vettem észre hogy megnagyobbodott . Önszerint heresérv vagy daganat? Köszönöm Márk

        Dr. Kocsis István válasza a here témában

        Tisztelt Olvasónk! A fájdalmatlan hereduzzanat oka leggyakrabban herevízgyülem. Ezt viszont egyértelműsíteni urológiai ultrahang vizsgálattal lehet. Javaslom, keressen fel egy urológiai szakrendelést, és ott a további teendőkről is döntenek.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. október 10., 10:53; Megválaszolva: 2010. október 25., 08:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?