• Urológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorur vagy doktornő nekem már vagy egy hónapja jelentkeztek alhasi meleg égő érzések nagyon kellemetlen föleg este mikor ég és nem tudom mitöl vanak elkell hogy mondjam 3hete kezetek mellékheergyuladással de adokim meggyógyultnak nyilvánitott.a heréim nem is fájnak de ahsam igen ég nagyon meleg égés van benne és észrevettem avégvbelemnél hugyillatu nedüt is már nem tudom mit kéne tenem hova forduljak milyen doktorhoz ebbben kérném az önök segitségéet előre is kköszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Kedves Kérdező! Mindenképp menjen vissza az urológiára, vizsgálják meg,mert ez után lehet megítélni, hogy van-e teendő. A végbélnél vizeletszagú folyás akár sipolyképződés miatt is lehet, erről is csak vizsgálat után lehet nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 04., 17:40; Megválaszolva: 2010. október 06., 12:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?