• Gyulladás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem ,olyan problémám lenne hogy kb. két hete Vörös dudor lett a hímvesszőmön a felső bőr részen (fityma) ,és csípő viszkető érzés volt mellé. Máskor is megesett ilyen de piros dudor nem volt mellé ,Az Urológus felírt egy kenőcsöt és egy Antibiotikumot amit öt napig kell szedni. Elkezdtem szedni ,egyetlen egyet ettem meg belőle ,ám másnapra elmúlt ,két nap múlva maradéktalanul eltűnt. Feltételezem nem a gyógyszertől. A kenőcsöt egyáltalán nem kellett alkalmaznom. A Kérdésem az lenne hogy ez a dolog felülfertőzhet-e bármit is a nemi szerveken ,ugyanis az ondóm nagyjából egy hete enyhén rozsda színű ,leginkább olyan sötétebb sárgás ,kicsit narancssárgás ,kevéske barna árnyalattal. Fájdalmaim nincsenek sehol semmilyen formában ,sem húzás a heréknél ,ám az ondóm egy jó ideje feltűnően kevés ,kissebb kávéskanálnyi. Megfigyeltem : ejakulációkor előbb a természetes színű ondó jön ,aztán vált át az említett sárgás-narancs színűre. Véres Vizelet nincs egyáltalán ,figyeltem azt is ,hacsak az nem számít annak hogy ébredést követően sötétebb színű már-már narancssárgás. Hozzátenném hogy este felé olykor hőemelkedésem van ,37 fölötti ,de a 38-at nem éri el. Előre is köszönettel.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a urológia témában

        Az orvos utasítását mindig követni kell. Gondolom, nem mondta, hogy ha javul, hagyja abba a kezelést. Az ondóban lévő eltérések utalhatnak gyulladásra, menjen vissza az urológushoz, és a panaszok mellett azt is mondja majd el, hogy nem szedte végig a gyógyszert, mert erről a teendők elbírálásánál az orvosnak tudnia kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 30., 18:18; Megválaszolva: 2010. október 01., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?