• LABORÉRTÉKEK

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő Férfiasságommal vannak gondjaim ! Voltam urológusnál és ott vért vettek tőlem azonkívül nem mondtak semmit. Megvannak a labor értékeim és azt szeretném megkérdezni Tisztelt Doktor Úr/hölgytől ezekkel az értékekkel lehet-e menni továb vagy ezek jók? LABOR ÉRTÉKEK A KÖVETKEZŐK Total PSA 1.240 LH 5.5 FSH 8.4 PROLAKTIN 4.7 TESZTOSZTERON 647.4 Ezekaz eredmények mennyire befolyásolják a merevedésemet? Mi a teendő jelen esetben? Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csanádi Gábor válasza a andrológia témában

        Első ránézésre nem látszanak rossznak az eredményei, viszont a tesztoszteronnál tudnom kellene a mértékegységet illetve a labor által megadott "referencia tartományt". Laborértékektől függetlenül is menni kell tovább, hiszen a merevedési zavarnak számos oka - így kezelése - lehetséges!


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor

        Kérdés: 2010. szeptember 28., 15:04; Megválaszolva: 2010. október 04., 14:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?