• Csípős vizelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy egy hónapon belül már másodzsorra fordult elő, hogy fáj a hasam alja, majd pár nap múlva csíp, illetve fáj a vizelés. Gyógyszertári javaslatra szedtem az Urogin nevű gyógyszert, sok folyadékot ittam, pár nap alatt el is múlt a panasz, viszont pár hét múlva ismét jelentkeztek a tünetek. A nőgyógyász semmi rendellenességet nem talált, de csak nem akar javulni a helyzet. Mi lenne a teendő? Lehet e felfázás, vagy valami komolyabb gond van? Előre is köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! A háziorvosnál javasolt vizeletvizsgálatot végeztetnie, húgyúti fertőzése lehet. Ha a valóban ez a diagnózis, antibiotikumot kell szednie. Kipróbálhatja mellette a kisvirágú füzike teát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. szeptember 10., 14:10; Megválaszolva: 2010. szeptember 13., 14:11

        Tudjon meg többet: húgyúti fertőzés
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Dr. Papos István! Kérdésem az lenne, hogy egy átlagos mennyiségű ondó mennyi fehérjét tartalmaz? Ha súlyzós edzés után maszturbálok (akár többször is, mert annyira felmegy a libidóm), akkor az mennyire hátráltatja az izmaim...
        Tegnap reggel voltam urológusnál vizsgálaton, ahol idegen testtel történő vizsgálat/mintavétel is történt húgycsövön keresztül. Az urológus azt mondta, hogy pár óráig még fájhat az idegen test miatt. A vizsgálat után pár perccel...
        Nagyapám 64 èves,5 napja vères a vizelete. Az utobbi kèt napban egyre vèresebb a vizelet. Pènteken vettek tőle vizeletet,a mai nap kelett visszamennünk. Közöltèk hogy 2 hètig nem lesz urologus. Az ápoló nagyon megijesztett minket,aztmondta ne...