• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Úr/Hölgy! A kérdésem az lenne ,hogy több mint egy hete szúr pisilésnél.. ,de nem csíp hanem szúr,van mikor utána is egy fél percig aztán elmúlik. Voltam nőgyógyásznál ,de nem vizsgált meg mert megvan a menstruációm,csak már muszály volt elmennem,mert néha nagyon tud fájni.Aztmondta kenjem canesten krémmel magam,de eddig még semmi változás ,talán enyhébb a fájdalom.Fürdés közben tapogatóztam,nem a hüvelyem fáj... találtam egy képet ,amin bevannak irva,mi micsoda.. nemtudom milyen nyelven,de ami fáj annak a neve: urethra ,labia... Mi lehet ez? Elöre is köszönöm a válaszát. Üdv: Szilvia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Szilvia! A menses elmúltával csináltasson egy vizeletvizsgálatot, elég a háziorvoshoz elmennie. A panaszok alapján felmerül, hogy húgyúti fertőzése van, ezt a vizeletvizsgálat igazolja. Ha valóban ez a probléma, akkor antibiotikum szedése javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 12:53; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 10:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó