• Fityma baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A férjemmel történt már kb.2 hete! Hízóknak a takarmányukhoz akart un. "premixet" vinni kézben kis zsákban , mikor a zsák kettészakadt! A zsákból kihulló premix pora mindenfelé szét szállt és még (férjem szerint ) a nemi szervére is került. Megmosta ott a helyszínen a nemi szervét . Majd a következő együttlétünknél azt vette észre hogy kicsit szárazabb ő mint lenni szokott általában! Én azt vettem észre hogy gombásodás jellegű tüneteim vannak a hüvely bejáratánál de mivel nem erősödött ki így nekem el is múlt 3-4 nap múlva bármiféle kezelés nélkül !(Nekem nincs semmi problémám azóta igaz nem is voltunk együtt!) A probléma a férjemnél van mert mert a pénisze előbőre azaz a fityma be van nagyon csúnyán hosszanti irányba repedezve és nagyon nehezen bírja csak hátra húzni a bőrt ! Itt a helyi patikában először a Sudocrem krémet ajánlotta a patikus de azzal még inkább száraznak érezte majd a z Alsol nevű krémet ajánlották!! De egyre mélyebben be van repedezve !!! Kérdésem hogy urológushoz vagy bőrgyógyászhoz forduljon??? Illetve ön szerint mivel lehetne enyhíteni ezt a bajt???? ( A makkon nincs semmi elváltozás sem gyulladás csak az előbőrön!!!!!!!!)

        Dr. Boros Miklós válasza a fityma témában

        Tisztelt Kérdező! A gombás fertőzést ki kell zárni. Mind az urológián, mind a bőrgyógyászaton foglalkoznak a kérdéssel. Valóban indokolt a szakvizsgálat és korrekt kezelés még mielőtt fájdalmasabbá válik.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 19., 14:36; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: