• Here fájdalom lehet gerinc és derékfájástól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr,vagy doktor nő!Szeretném megkérdezni hogy mivel a gerincem, és a derekam is fáj, attól a bal oldali herém lüktetve és folyamatosan fájhat -e? Tíz perc séta után a bal lábam is fáj.Here ultrahangon is voltam és mind két herémet meg ultra hangozták.Állítólag nagy bajt nem találtak, de az urológusom a lelet alapján azt mondta,hogy minimális visszér tágulatom van.Kérdezem én hogy lehetséges-e ez a here fájdalom a gerinc és a derék fájástól, az urológusom még azt mondta hogy a gerinc fájdalom nagyon befolyásolja a here fájdalmat ,ha olyan ideg szálat nyom.Szeretném megkérdezni önöket hogy ez tényleg így van-e?Válaszukat előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Valóban, ez lehetséges. Emellett bármilyen gerincbántalom (gyöki kompresszió) esetén jelentkezhetnek ilyen jellegű, sugárzó fájdalmak. Minimális hereviszértágulattal (bal oldali), majdnem minden fiatal férfi rendelkezik.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 21:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 12:11

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kb 1 napja vettem észreh a kisfiam himvesszoje feldagadt és fáj is neki nagyon sír ha hozzaerek és ha pisil akkor is nem tudom mit tegyek. Próbáltam kamilas vízben fürdeni azt hallottam h a betadin is jó rá deh mit tegyek lehet e komolyabb baj...
        Tisztelt Doktor Úr! Jövőhónapban egy TUIP,TURP műtéten fogok átesni, mert húgyhólyag nyaki szűkületem van,a műtét után 6 hét a teljes felépülési idő, kérdésem az lenne hogy műtét után mennyi idő kell hogy elmehessek a városba...
        Jó napot doktorúr(nő) Ojan probléma merült fel hogy, elkezdett fájni a balherém 3 napja. Mintha nagyobb is lenne. Dudor, daganat nem érezhető. Ha fekszem, vagy ülők nem érzem. Ha fel állok viszont majd be szarok. Mintha húzodna. Ha görnyedve...
        Tisztelt Doktor Úr! Az alábbi probléma kapcsán fordulnék tanácsért Önhöz: Amikor 1-2 hétig nem ejakulálok (akár passzív módon, akár aktív szexuális élet folytán kísérletezek az ondó megtartásával) utána rendszerint égető, csípő...
        Tisztelt Doktor Úr! Hereciszta műtét előtt állok. Szeretném megtudni, hogy helyi érzéstelenítéssel vagy altatásban végzik ezt a beavatkozás? Mitől függ ez? Melyiknek mi az előnye illetve hátránya? Hány napig kell műtét után a...
        T. Doktor Úr/Nő! Az utóbbi két hétben észrevettem egy kisebb csomót a jobb herém közelében. 2-3 hetente hosszasabb sétálás után nyomó érzésem van a herezacskómban és a lágyéktájékon. A mádik problémám szintén a jobb herémmel...
        Jo napot! Egy baratom orvosi tesztjerol van szo Chlamydia trachomalis IGg eredmeny 1.23 lett A chlamydia trachomalis Igm pedig 0.61 Az lenne a kerdésem,hogy ez mit jelent pontosan? Az intervallum szerint...
        Üdvözlöm! 3 napja volt műtétem,gyerekkorom óta volt fitymaszűkületem.A kérdéseim,hogy elég kicsi a péniszem,kötöznöm is nehezebb,meddig tart a gyógyulási szakasz,utána gondtalan e a nemi életem,vagy kell valami torna,stb.,a makkom...
        T. dr Papos István úr ! Kérdésem a következő lenne: 2017 febr.21én véres vizelet /Fájdalom nélküli/ felkerestem a nőgyógyászatot,ahol a vizsgálat semmilyen problémát nem talált,a hüvelyi ultrahang sem mutatott ki semmit,Cytológia...
        Jónapot! Az lenne a kérdésem.hogy ahol a fityma kapaszkodik a makkhoz (fitymafék)en keletkezett régebben egy sérülés aktus alatt ami már begyógyúlt viszont maradt nyoma.hogy esetleg veszélyes lehet.e barmire is vagy tovább tud.e szakadni...