• Here fájdalom lehet gerinc és derékfájástól?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr,vagy doktor nő!Szeretném megkérdezni hogy mivel a gerincem, és a derekam is fáj, attól a bal oldali herém lüktetve és folyamatosan fájhat -e? Tíz perc séta után a bal lábam is fáj.Here ultrahangon is voltam és mind két herémet meg ultra hangozták.Állítólag nagy bajt nem találtak, de az urológusom a lelet alapján azt mondta,hogy minimális visszér tágulatom van.Kérdezem én hogy lehetséges-e ez a here fájdalom a gerinc és a derék fájástól, az urológusom még azt mondta hogy a gerinc fájdalom nagyon befolyásolja a here fájdalmat ,ha olyan ideg szálat nyom.Szeretném megkérdezni önöket hogy ez tényleg így van-e?Válaszukat előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a herefájdalom témában

        Valóban, ez lehetséges. Emellett bármilyen gerincbántalom (gyöki kompresszió) esetén jelentkezhetnek ilyen jellegű, sugárzó fájdalmak. Minimális hereviszértágulattal (bal oldali), majdnem minden fiatal férfi rendelkezik.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 21:29; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 12:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Főorvos Úr, PSA értékeim kb 3 éve változnak, feljebb mennek, akár 7,8-ig, aztán lejjebb, akár 6-ig, részben Gentos szedése után. Semmilyen fájdalmat vagy problémát nem érzek, leszámítva, hogy napjában 4-5-ször és éjszakánként...
        Tisztelt Doktor Úr ! Kb. két hete a péniszemen oldalt a fityma alatt pirosas vöröses foltszerű elváltozás jelent meg, ami egy egészen kis részben a makkra is kiterjed. Irritáció, nemi élet után kissé meg is duzzad a fityma bőre belül,...
        Kedves doktor úr lehetséges hogy fityma szűkületem van mert amikor hátra húzom a bőrt akkor egy körgyűrű alakul ki és feszít egy kicsikét.
        Tisztelt Doktor Úr! 39 évesen nem tudom mi tévő legyek. Kb. fél éve kezdődtek a panaszaim. Színtelen, szagtalan vizes folyásom lett. Vicces, de nem tudom eldönteni, hogy urológiai, vagy nőgyógyászati eredetű-e. Próbáltam utána olvasni,...
        Tisztelt Válaszoló! Négy napja vettem észre a bal herém alján egy duzzanatot és mindkét herém fáj nyomkodásra.Ugye nem lehet hererák?
        Üdv!27 éves férfi vagyok! Olyan problémáim vannak,sajnos amik szinte napi rendszereséggel sanyargatják lelkemet! 2012-ben volt egy hereviszér műtétem,ami hála Istennek és az orvosoknak sikerrel járt! Megszületett első gyermekünk 2013...