• Fityma fék!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A makkomról a fityma lehúzását követően, a bőr össze "gyűrődik" a makkom pereme alatt. Ha megpróbálom lentebb húzni akkor alig sikerül kb.: 1-2 mm-ert, tovább nem megy, de nem is fáj. Ernyett állapotban letudom húzni a bőrt rendesen, ám ilyenkor a makkom lefele néz. Ha jól tudom ez a fityma fék rövidtségéből fakadóan történik. Problémát nem okoz a szexuális életben, bár nem tudom, ha rendesen letudnám húzni mennyivel adna nagyobb szexuális örörmöt az aktus során. Ön mit javasol mennyire súlyosnak mondható a rövid fityma fék probléma? Érdemes vele foglalkozni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! Ezt a problémát nem lehet megítélni vizsgálat nélkül. A leírás alapján a rövidebb fitymafék tud gondot okozni. Keressen fel urológiai szakrendelést, egy könnyen orvosolható problémáról van szó.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 18:17; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 06:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: