• Félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem kérdésem a következő pár napja gond van a férfiasságommal 6 hónapja van egy barátnőm eddig tökéletessen müködött a szex a héten egyik nap szeretkezni szerettünk volna de nem müködtem vagyis nem volt teljes merevedésem és inkább lefujtam és nem értettem miért van ez másnap ismét probákoztunk és akkor is ugyanugy tvolt minden mint azelött nap igaz stresszeltem hogy sikerül e az azelött napi kudarc után meg 1 hete rendesen felvagyik fázva olyan mértékben hogy fájnak a heéim szeretném megtudni hogy közrejátszhat e a felfázásomtol mindez vagy inpotens lettem mert nagyon foglalkoztat. Igaz a hét elején még minden jol ment. Válaszát köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a merevedési zavar témában

        Kedves Uram! Egy urológiai gyulladás lehet az oka a merevedés elmaradásának vagy nehezebb megtartásának. Mielőbb forduljon urológushoz, ne bagatellizálja el a gyulladást, mert komoly szövődményei lehetnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 07., 22:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?