• Herefájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv DOktorúr/nő! Körülbelül 3 hónapja elég erős jobboldali herefájdalmam volt,a jobb herém alatt egy kis duzzanatot éreztem,úgyhogy urológushoz fordultam.Ő mindent rendben talált és szerinte a gerincem miatt volt a herefájdalom.Kaptam gyulladáscsökkentő gyógyszert,2 hét alatt el is múlt a fájdalom. 2 hete újra előjött ugyanez a fájdalom,ismét érzem a jobb herém alatt azt a csomót,csak mintha napról napra nagyobb lenne.A jobb combomban is érzek egy ponton enyhe fájdalmat pár napja már.Azt szeretném kérdezni,hogy mi lehet ez?

        Dr. Kocsis István válasza a herefájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Panaszát csak fizikális és ultrahang vizsgálat után lehet megítélni. Javaslom, hogy ismét keressen egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 19:38; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?