• Mi lehet a problémám?kérem segitsen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot:) Nemrég egy hete kb. voltam orvosnál azzal a problémámmal hogy felfáztamállando vizelési inger nyomo érzés a hugycsőnél nagyonagyon kellemetlen érzés. Nem volt véres vizelet láz hányás vagy ijesmi.Kaptam antibiotikumot amig szedtem jó volt. Most vagyis ma megitn visszajött de véres a vizeletem:/ nagyon kellemetlen érzés..nem tudom már mit csináljak megfürödtem foroo sós vizben kamilla meg ijesmi de semmi csak picit enyhittet:/Kérem segitsen. nemtudom hogy mitől lehet ez:/...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a húgyúti fertőzés témában

        Kedves Fiatal! Előfordul ilyen, hogy az elsőként választott antibiotikum nem elég, viszont visszatérő fertőzésnél már meg kell tenyészteni a vizeletet, és a kitenyészett kórokozó érzékenysége alapján kell gyógyszert választani, menjen vissza a kezelőorvosához, addig is javaslom a kamillatea vagy a kisvirágú füzike fogyasztását.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 04., 15:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 10:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: