• Induratio penis plastica

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Dr. Benyó Mátyás Doktor Úrhoz fordulnék, mert debreceni lakos vagyok. Fenti betegséggel kapcsolatban lenne kérdésem; Kb. négy évvel ezelőtt fordultam orvoshoz, és kezdtem el a lokális kezelést orvosommal mely pár Lidocain inj. volt, a görbületet azonban nem szüntette meg, ezért műtét történt. Ezután szexuális életem teljesen megváltozott, igaz a seb szépen gyógyult, a funkciók teljesen jól működnek, de az addig 20 cm-es péniszem 11 cm-es lett és az ejakulációt nem tudom késleltetni, 10-20 másodperc után "elmegyek" a szexuális együttlét gyakorlatilag elmarad, partneremet em tudom kielégíteni ilyen formában. Jártam szakvizsgálaton, (SOTE) ahol.csak az implantátumot tudták javasolni. Tulajdonképpen olyan fórumot keresek, ahol olvashatok tapasztalatokról, azoktól akik bevállalták ezt a műtétet, ill. az is érdekelne érdemes-e ismét felkeresnem szakembert???

        Dr. Kocsis István válasza a pénisz témában

        Tisztelt Olvasónk! Javaslom, hogy keresse fel Dr.Török Alexandert, Pécsen, aki ennek a problémának az egyik szakértője.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. augusztus 01., 22:19; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?