• Péniszbőr alatt valami???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jónapot!!! lenne1 olyan problémám hogy maszturbáció folyamán használtam nem megfelelő síkosítót (hajzselét....) és utána bedagadt az egész de csak a bőr a pénisz teste körül és mindenhol mintha magábaszívta volna. 4-5 nap után a nagyrészéről eltünt de mintha marad volna a közepe fele maradt volna és tapintani is tudom (nagyon vékony) és maszturbálás közbe ez a rész be os dagad ( semmien síkosítót nem használok csak a kezem ( a leckét is megtanultam)) és kicsit bedagad és az a terület érzéketlen lesz és bemelegszok... nem is lönyű így maszturbálni. ez az állapot kb 1 hete van.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisz témában

        Tisztelt Kérdező! Pár napi pihentesse a szerszámot. Kamillás lemosáson kívül egyéb teendő nincs. Amennyiben 5-7 nap alatt nem oldódik meg a probléma a szakorvosi vizsgálat nem nélkülözhető. Ekkor keressen fel urológiai szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 29., 19:17; Megválaszolva: 2010. július 31., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: