• Fityma repedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy a tegnapi aktus után megrepedt a fitymafékem. Nem tudom, hogy rövid-e vagy csak a hirtelen mozdulattól történt. Körülbelül 5 éve folytatok nemi életet ilyen még nem történt velem. A hímvesszőmön izgalmi állapotban a fitymafék feszül de az aktus folyamán nem fáj és nem éreztem soha semmilyen panaszt ez miatt. Semmilyen panasz esetén is lehet. hogy rövid a fitymafék? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ha elszakad a fitymafék forduljak orvoshoz vagy magától meggyógyul? Ha orvoshoz kell fordulnom szakadás esetén akkor meg kell operálni vagy mi a teendő? Előre is köszönöm a válaszát! üdvözlettel: N:Ő.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fitymafék témában

        Tisztelt Kérdező! A problémát okozó rövid fitymafék az első aktus során elszakad. A leírt esetben inkább sérülés szokott bekövetkezni. Az ellátás módja függ a sérülés mértékétől. Amennyiben nincs panasz, fájdalom és nem akadályozza a szexuális életet nincs teendője.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 25., 22:04; Megválaszolva: 2010. július 27., 08:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?