• MI lehet ez? here visszér?vagy vmi más?veszélyes is lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        a barátom mondta nekem h múltkor h mikor orűlisan elégítettem ki fájt neki picit a bal heréje, nem nagyon csak egy picit, és rákeresett neten erre és az jött ki h herevisszér:S utánna olvastam és hát elég veszélyes is lehet.miért fájhatott a bal heréje?lehet vmi komolyabb baja?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herefájdalom témában

        Tisztel Kérdező! A here visszérnek egyéb, jól látható tünetei is vannak. Önmagában egy alkalommal történő fájdalom miatt nem kell kivizsgálás. Amennyiben ismétlődik, vagy fokozódik a fájdalom urológiai szakrendelést kell felkeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 25., 12:54; Megválaszolva: 2010. július 27., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?