• Ejakuláció, sperma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában hígabbnak tűnik az ejakuláció során termelődött folyadék és kevésbé fehéres, szinte csak átlátszó. Ez jelent valami problémát? Vártam egyszer 4 napot, hogy kiderítsem nem-e a gyakori ejakuláció okozza ezt. A mennyiség több lett de nem változott az átlátszósága szinte. Eddig ilyen nem volt. Köze van a rendszeres mozgásnak a nyári munkán ehhez? 8 óra munka a melegebb időszakokban. És a táplálkozás is változó a nyári munka miatt. Az orvos (urológus) nem vette komolyan a kérdést csak lehordott hogy a gyakori ejakulációtól nem lesz tejföl...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sperma témában

        Ha egyéb panasz nincs, teendőt nem igényel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 23., 17:44; Megválaszolva: 2010. július 26., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó