• Felnőttkori fitymaszükület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm Kedves Doktor nö! Kinos kérdéssen fordulok önnhöz: kb 3 hete jelenzkezett nálam a fityma szükület, akkor érzem amikor és kellemetlen amikor a feleségemmel szeretkezem! Sose volt még ilyenem! Spanyolorszégban élünk itt vettem rá krémet aminek a nevét leirom SUNIDERMA, ezt azért irom le mert szombat ota használom es most a felsö bör rétegen megjelent egy fehér kisköröm nagyságu folt! azt szeretném hozzá tenni hogy kamionosként dolgozom, ezért most orvoshoz sem tudok menni mert szabadségot nem kapok és hétközben külföldön vagyok! A feleségem a neten utánna nézett (nyilván nem kell mindent elhinni amit ott olvasunk, és Igen látatlanba ez egy nehéz dolog) de sok oldalon hozzá kapcsolták a cukor betegséghez, igy szombaton a gyogyszertárba megnézettem és minden jo! KÉrdése: ezzel a krémmel valoban lehet segiteni, illetve a folt ami eddig nem volt okozhatta a krém! Nagyon Várom A Válaszát Elöre is köszönöm Lövöi Imre Zsolt

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt kenőcs steroid tartalmú. Abban az esetben használja, ha nincs gyulladásra utaló tünete (bőrpír, váladékozás). A kenőcs valóban használhat. A cukorbetegség későbbi szövődménye a fitymaszűkület, de valóban igaz, hogy akár ez is lehet a jel. Történjen naponként kamillás lemosás és mindenképpen iktasson be egy urológiai szakvizsgálatot a közeljövőben. A folt lehet a krém következménye. Gyulladásos eredet esetén ne használja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 20., 22:06; Megválaszolva: 2010. július 23., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?