• Kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Egy kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni. Férjem kobalt sugárkezelésben részesült (2. -3. adagját kaphatta), amikor megfogant a gyermekünk. Ez mostanra derült ki. Lehet-e valamilyen negatív következménye férjem kezelésének a babánk egészségére nézve. Nagyon aggódom emiatt. Válaszán nagyon köszönöm! Üdvözlettel, Evelin

        Dr. Csanádi Gábor válasza a fogantatás sugárterápia témában

        Kedves Evelin! Sok függ attól, hogy férjének melyik testrészét és milyen betegség miatt kellett besugarazni (mennyire távol volt a sugárforrás a heréktől), illetve mennyi volt a leadott sugárdózis illetve milyen az Önök életkora, valamint meg szeretnék-e tartani a babát. Nagy általánosságban véve érdemes ezt mielőbb megbeszélni nőgyógyász-genetikussal, aki nagy valószínűséggel szoros követést (UH, laborok) és esetleg magzati genetikai vizsgálatot fog javasolni (pl. amniocentézis, chorionboholy-minta).


        Dr. Csanádi Gábor
        urológus, andrológus

        Dr. Csanádi Gábor

        Kérdés: 2010. július 20., 16:31; Megválaszolva: 2010. július 28., 14:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó