• Nemi betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem a péniszemmel kapcsolatos. Amely hossza elég kicsi nyugalmi állapotban van akkor 1 cm és vékony is. Ha erekcióm van akkor kb: 10-12 cm re is megduzzad de a vastagsága ekkor kb: 3 cm. Ezenkívül még erekciós állapotban a makkról a bőr nagyon nehezen és fájdalmasan lehet lehúzni ( valószínű fitymaszűkület) . Amit nyugalmi állapotban a makk simán fájdalom nélkül is előjön. Kérdésem, hogy milyen orvosi beavatkozása lenne szükségem vagy egyel-talán van e megoldás e probléma kezelésére.

        Dr. Kocsis István válasza a péniszméret témában

        Tisztelt Olvasónk! Az Ön pénisz méretével nincs gond, ami merev állapotban megfelelő szolgálatot fog tenni. Leírásából nem derül ki, hogy milyen testalkatú, de sokszor a testesebb férfiaknál nyugalmi állapotban a szeméremdomb zsírjába süpped a szerszám. Fitymaszűkület megoldása kis műtét, amiről urológiai szakvizsgálat után döntenek.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. július 11., 11:17; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?