• Nemiszervi gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr. A problémám az lenne, hogy kiskorom óta nagyon érzékeny a makkom. Eddig valahogy elviseltem, de már komoly kapcsolatban élek. Nagy gondot okoz a nemi életemben hiszem ha hozzáérek a makkomhoz fájó érzést érzek. Ha megpróbálom hátrahúzni a bőrt merev állapotban csak addig tudom amekkora a makkom. Fáj ha hozzáérek, akár nedvesen/szárazon, ha a párom is hozzáér akkor is fáj. Ön szerint mi lehet a probléma?

        Dr. Kocsis István válasza a érzékeny makk témában

        Tisztelt Olvasónk! Lehetséges, hogy a fék rövid, vagy egyszerűen szűk a fityma, és ezzel függ össze problémája. Feltétlenül fontos lenne egy urológiai szakrendelésen megmutatni a makkot, ahol fizikális vizsgálat után eldöntik a teendőket.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010. július 11., 01:14; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?