• Nemi betegség? Elváltozás? Talán ciszta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! Már magam sem tudom mit higgyek, hogy normális-e vagy sem, de kb fél éve az alábbi dologra lettem figyelmes: A péniszem alsó részén, a herezacskóm fölött (félig merev vagy merev állapotban) kb. 1cm-re a hugycsövem (szivacsos test) környékén a péniszem 1 ujjal megnyomva érezek a hugycsőtől közvetlenül balra egy pici (kb 1-2mm lehet) guga, ami tapintásra keményebbnek mondható, és nem lehet elmasszírozni sem... Lehet a szivacsos testen valami betokosodott valami, vagy az egy mirigy lenne? Már nem tudom mire gondoljak. 2 éve voltam urulógusnál, de nem ezzel a problémával, hanem, hogy a bal herém az átlagosnál kisebb, mint a jobb... és ott megultrahangozták, és azt mondták, hogy nincs gond... Lehet valami szövődmény? Nem volt még bajom a péniszemmel, azaz még nem volt semmi fertőzésem, betegségem stb... Várom megtisztelő válaszát! Köszönöm szépen előre is! Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a bőrelváltozás, pénisz témában

        Kedves Kérdező! Akár heges elváltozás, vírusos növedék, de komolyabb betegség is fennállhat, sajnos pontosat mondani ezen leírás alapján nem lehet, ezért keressen fel urológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 02., 10:34; Megválaszolva: 2010. július 05., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?