• Visszatérő fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Április 14-óta szedek antibiotikumot. Vizelettenyésztés eredményeként E-coli és enterococcus facealis baktérium volt. Hol az egyik, hol a másik eltűnt, majd újra visszajött. Mindegyik törzs más antibiotikumra érzékeny. Ha egyik ellen szedem a gyógyszert akkor az kiüröl, de a másik visszajön. Mit egyek, Van olyan antibiotikum ami midegyik törzsre jó, természetes gyógymód, ezüstkolloid, tözegáfonya , teák. Köszönettel

        Dr. Szegedi Krisztián válasza a húgyúti témában

        Mindez jó, de ilyen makacs visszatérő fertőzések esetén további kivizsgálások szükségesek, a fertőzést fenntartó ok miatt. (vizeletelfolyási akadály, vércukor problémák, anyagcsere betegségek stb) Mindenesetre keressen fel egy urológiai szakrendelést.


        Dr. Szegedi Krisztián
        urológus

        Dr. Szegedi Krisztián

        Kérdés: 2010. június 22., 08:42; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó