• Fityma szűkületem van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Olyan problémám van, hogy merev állapotban nem tudom a péniszemen hátra húzni a bőrt. Ernyedt állapotban nincs ilyen problémám. De úgy tudom hogy a fityma szűkület akkor van ha ernyedt állapotban se tudnám hátra húzni. És eddig egyetlen egyszer volt nemi kapcsolatom, és akkor valahogy hátra csúszott. Szóval most akkor van ilyen betegségem vagy nincs?

        Dr. Boros Miklós válasza a fitymaszűkület témában

        Tisztelt kérdező! Mindenképpen javaslom az urológiai szakvizsgálatot. Valóban abban az estben beszélünk kezelést igénylő szűkületről, ha elernyedt állapotban sem csúszik hátra. Azt, hogy az Ön esetében érdemes lenne kezelni csak fizikális vizsgálat után lehet megmondani. A sexuális életben előbb-utóbb problémát jelenthet.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 18., 16:33; Megválaszolva: 2010. június 20., 13:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?