• Merevedés utáni fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ur, Doktornő! A következő problémával fordulok önhöz: a férjemnek közvetlenül a merevedés után fájni kezd a hasa alja és a heréi, mindez az ejakuláció után sem szünik meg, csak rá két orára.Szerinte ahhoz az érzéshez hasonlít, minha valaki "tökön rúgta" volna. Az elmult két hétben nem volt ejakulációja (talán ez lenne az oka?), csak most a napokban és azóta áll fenn ez a probléma.               Válaszát előre is nagyon köszönjük.

        WEBBeteg szakértő válasza a merevedés, fájdalom témában

        Tisztelt Olvasónk! Férje panasza hosszabb kihagyás után természetes, és átmeneti. Amennyiben azóta nem társultak hozzá gyulladásos tünetek(gyakori vizelési inger, vizsletcsípés, láz) teendő nincs.Ettől függetlenül, ha férje elmúlt ötven, érdemes elmennie egy prosztata szűrő urológiai vizsgálatra.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010-06-15 18:14:04; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?