• 0

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! Van 2 negatív alhasi Ct-m, több negatív hasi ultrahangom. Túl vagyok a menopausán cca 2 éve. A negatív leletek ellenére aggódom. Várom segítségét: Tgabi Tisztelt Olvasónk! A lelet azt jelenti, hogy vizeletében vörösvérsejteket találtak. Javaslom, hogy jelentkezzen egy urológiai szakvizsgálaton, ahol ultrahang vizsgálat mellett ismételt vizelet vizsgálatot végeznek. Üdvözlettel,Kocsis István, urológus Tisztelt Doktor Úr ! Vizeletvizsgálatkor: Vér 250 szerepel. Egyéb leleteim negítívok. Kérdésem, ez kóros vagy sem Amennyiben további vizsgálat szükséges, akkor mi. Köszönöm segítségét: Tgabi

        WEBBeteg szakértő válasza a véres vizelet témában

        Tisztelt Olvasónk! Sajnos úgy tűnik,többszöri válaszaim sem tudták megnyugtatni, most pedig csak ismételni tudnám magam. Amennyiben további kétségei vannak, azt esetlegesen újabb urológiai kontrollvizsgálat oszlathatja el.


        Dr. Kocsis István
        urológus

        Dr. Kocsis István

        Kérdés: 2010-06-13 19:38:49; Megválaszolva: 2010. július 07., 16:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó