• Terméketlenség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel doktor Úr/Nő! 31 éves nő vagyok, a párommal 6 hónapja próbálkozunk, de eddig sikertelenül. Most már kezdek ideges lenne, hogy nem jön össze. A menstruációm rendszeres, használok pg mikroszkópot is, és rendszeresen figyelem magam. (hőmérőzés) Páromnak kb. 10 éve fennálló prosztatagyulladása van, az eredmények mindig negatívak. Tehát semmi baktérium tenyészett ki. Nyugtasson meg, hogy a termékenységhez ehhez semmi köze. Spermium vizsgálaton még nem volt. Mit tanácsol doktor úr? Szükséges volna elmenni! Mit tanácsol? Üdvözlettel

        WEBBeteg szakértő válasza a terméketlenség témában

        Kedves Hölgyem! Az ondóúti gyulladás a férfi meddőség leggyakoribb okozója még akkor is, ha a spermiumok paraméterei megfelelőek! Így természetesen indokolt mielőbb andrológust (és nem egyszerű urológust!) fölkeresniük. A spermavizsgálat egyszersmind megmutathatja, hogy férjének bakteriális (van-e genny az ondóban) vagy un. abakteriális prosztata gyulladása zajlik-e.


        Kérdés: 2010-06-12 15:55:53; Megválaszolva: 2010. június 12., 15:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        -melyik Potemix keszitmeny hasznalhato verhigito mellet?